tiistai 19. heinäkuuta 2011

kysymyksiä, kysymyksiä

Hei, mietin vaan tässä, että jos sitten kun tulen täältä taas maailmaa kiertämästä (reilillä) niin oliskohan kellään intoa alkaa lukemaan jos tekisin uuden blogin, ihan vain omasta elämästäni, haaveista, kokemuksista ja vaikka sun mistä? Tämä blogin pitäminen on niin kivaa ja olis ehkä sitte aikaa postaillakki useammin ko ei kokoajan tarvi olla menossa.

Olette ihania, toivottavasti kaikilla menee kesä tosi hyvin!

Pus.

14 kommenttia:

Aino kirjoitti...

joo tee ! :>

Ida kirjoitti...

todellakiiiiiiiiiiiiiiii

Salla kirjoitti...

kylläää! (: teee

Anonyymi kirjoitti...

Juu olis intoa lukee! :>

Anonyymi kirjoitti...

TODELLAKIN OLISI INTOA LUKEA! Eli siis tee vaan, jos siltä tuntuu. Tätä vaihtaripuolta on ollut tosi ihana lukea, joten miksei sitten myös muutakin. :)

Katriina kirjoitti...

Tee tee tee teet teeeee! Mulla on menny kone rikki ja oon ollu reissaa 3vk niin en oo päässy koneelle, joten en oo voinu vastata kysymyksees (tähän näin blogikysymykseen). Mutta haluisin seurata. Jotenkin oon niin tottunu seurailemaan seikkailujas, että tuntuis kuin olis ystävän menettäny tmv kun ei tiä yhtäkkiä missä meet :D Kuulostaapa kummalta, haha

Heidi kirjoitti...

daaaaaaa j

Iina Vähäkangas kirjoitti...

jooooo tee! :----)

Mari kirjoitti...

tee

Anonyymi kirjoitti...

tee tee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti teet! 8) oot niin ihanan olonen ja pirtsakka persoona, että innotat muitakin. Ehdottomasti haluan lukea jatkossakin sun värikkäästä elämästä! Sulla on todellaki elämänasenne kohillaan :-)

Veera kirjoitti...

Tee (: Mietinkin, että toivottavasti jatkat vaihtarivuoden jälkeenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Miks tekisit uutta? Jatka vaa tätä blogia ja rupeet kirjottelee sun peruselämästä sitten tänne. :)

aino kirjoitti...

Voi, kiitos ihanista kommenteista! Ja kylla jatkelenkin, ihana Ida on tehny mulle ulkoasun uuteen blogiin ja linkkailen sen tanne heti ko tulen takas kotiin ja saan ekaa postausta kasaan!

Anonyymi, en halua jatkaa tahan koska haluan pitaa taman vain vaihtariblogina ja jos olisin jatkanu tahan olisin muutenki vaihtanu kaikki URL't, nimen ja ulkoasun niin tuntuu vaan helpommalta alottaa puhtaalta poydalta :---)