torstai 4. elokuuta 2011

Uusi blogi: Live before you die

Tein nyt viimein sen uuden blogin! Olen just nyt Helsingissä ja täältä takas tultuani alan kunnolla postailemhaan, mutta nyt sain ensimmäisen väkerryksen aikaseksi. Kohta siis tulee postausta reilistä ja ihan vaan muistakin fiiliksistä joten pysykää kuulolla, haha. Sinne siis jos kiinnostaa :---)

LIVE BEFORE YOU DIE

Kiitos kaikille hurjana tämän blogin lukemisesta ja kaikkea hyvää teille teän elähmiin, mihin tahansa teidän tiet kulkeekin! Nyt minun vaihtarivuosi on kuitenkin päätökseshään ja aika jatkaa etheenpäin. Tämä vuosi oli yksi upeimmista vuosista tähän astisessa elämässäni enkä vaihtais sitä mihinkhään ja oli aivan ihanaa jakaa se teidän kanssa tämän blogin kautta. Kiitos.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mahtavasta blogista! Ansaitsisit kyllä vuoden bloggaaja -palkinnon tai jonkun. On ollut mielenkiintoista lukea vaihtovuodestasi. (:

aino kirjoitti...

White, voi kiitos ihanasta kommentista! Tosi ihanaa jos kiinnosti, tätä oli kyllä tosi mahtavaa kirjotella ja vielä päälle sai niin huippua kommenttia kaikilta että kiitos vaan sinne sulle ja muillekkin lukijoille!

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko se olla kunnossa, että panen asia tässä minun pieni henkilökohtainen blogi, jos lähetän viittaus tähän verkkosivu?

aino kirjoitti...

Anonyymi, joo, sopii oikein hyvin! :-)