maanantai 6. kesäkuuta 2011

vuosi on pitkä aika näkemättä rakkaimpia

2011-06-02_11-11-31
2011-06-02_11-19-32
2011-06-02_11-21-39
2011-06-02_12-21-28
2011-06-02_12-22-12
2011-06-02_12-22-20
2011-06-02_12-23-30
2011-06-02_12-23-44
2011-06-02_12-25-19

Torstaina käytiin hakemassa nuo piiperoiset lentokentältä ja kyllä siinä tuli elämäni onnellisimmat hetket koettua. Voi että mulla on ollukki ikävä noita! Tänne tuli siis äiti, isä, isoveli ja pikkuveli. Isosisko jäi vielä Suohmeen, kaasoksi parhaan ystävän häihin, niin annoin luvan jäädä, hahaha. On ollu aivan ihanaa näiden kanssa ja huomenna lähtee auto Montanaa kohti, Juhon vanhan host perheen luokse! Sieltä ajetaan alas Californiaan ja sitte takas tänne Portlandiin ja nämä lähtee 19 päivä ja mie siitä kahen päivän päästä. En voi uskoa että ihan kohta tämä sama rumba kaikkien ystävien ja tuttujen kanssa. Oi että elämä on ihanaa.

Muuta mitä on tapahtunu nyt torstaina jälkheen on että eilen oli Hannahin läksiäiset ko se muuttaa North Carolinaan ja tänhään oli sitte meän valmistujaiset. Oli tosi hauskaa ja hassua, tuntu aivanko olisin ollu elokuvassa se hassu hattu ja kaapu päällä. Siitä ei ole kuvia omassa kamerassa niin en nyt saanu niitä tänne, mutta myöhemmin lupaan laittaa! Nyt nauttimhaan koko yön kestävästä valmistujaisbileistä ja näistä viimisistä 16 päivästä. Voi hurja.

9 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihania kuvia :') Ja kiitos kun annoit siskolle luvan jäädä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, sinä et tunne minua enkä minä sinua, mutta oon seuraillu tätä sun blogia jo jonkun aikaa (kuulostan kunnon stalkkerilta). Vaihtarivuotesi kuulostaa todella onnistuneelta, ja silmäkulmat kostuivat tätä postausta lukiessa! Nauti vielä viimeisistä hetkistä siellä rapakon toisella puolen :)

Maria kirjoitti...

Voi rakhaat <3 <3 <3 Kohta, ihan kohta mieki pääsen halihmaan ja rutistahmaan sinua rakas pieni :')

Anonyymi kirjoitti...

Ihana jälleennäkeminen.

Ida kirjoitti...

aaaaa ei enää kauaa että sinut näääääään <3

marika kirjoitti...

Ei vitsi maa oon niin onnellinen sun puolesta!!! nautihan ihan taysilla viimisista viikoista :) besos

Kata kirjoitti...

vitsit mikä ihana jälleennäkeminen, voi että! :') kohta meilläki hii jee! en malta oottaa sinua! :D

monica kirjoitti...

Hei lueskelin tässä noita sun vanhoja postauksia niin tajusinko oikein että ku sulla oli se leiri ennen vaihtovuotta niin et käyny leirin jälkeen enää kotona vaan jäit suoraan USAhan vai miten?:o Itse olen mahdollisesti lähdössä ens vuonna vaihtoon EFn kautta ja oon tajunnu että siinä leirin ja vaihtovuoden välissä käydään Suomessa vielä, mutta onko mulla nyt siis aivan väärä käsitys?

Kiitti jos vastaat:)

aino kirjoitti...

Mira, hihih ole hyvä vaan :')

Anonyymi, voi olipa ihana kommentti, kiitos siitä! Ja kyllä, minun vuosi on ollu äärettömän onnistunu ja olen tosi kiitollinen siitä. Kiitos!

Maria, niin pääset, voi hurja! Mie jotenki tyhmänä ajattelin että tämä on nyt tässä että ko näin nämä niin okei tässä on tämä jälleennäkemiset, mutta sitte tajusin että mulla on tulossa sama rumba sinun ja tyttöjen ja kaikkien kanssa, aivan ihanaa!

Anonyymi, ihania ihmisiä.

Ida, <3

marika, voi kiitos ihana! Ja voi että mie en ole vieläkhään vastannus sinun viimisimphään sähkäriin, lupaan pian!! Ihanaa loppuaikaa sullekki siellä, onnekas saat olla vähän kauemmin ko mie!

Kata, näinpä juuri, aivan parasta! En kestä :')

monica, niin siis sen leirin jälkheen menhään suohraan sinne isäntäperheesheen, että ei siinä välissä enhään voi kotona käydä, ei. Jos sinne leirille päättää lähteä niin sitte vaihtovuosi alkaa sen pari viikko aikasemmin ko kaikilla muilla! Toivottavasti pääset lähtemhään vaihthoon ja tulee mahtava vuosi!